Google Street View TrustedDe Google Maps functie Street View maakt het mogelijk om digitaal door straten en gebouwen te navigeren. Aan de hand van 360 graden foto’s kunnen (potentiële) klanten zo een goede indruk krijgen van uw bedrijf. De inzet van Google Street View als online marketing tool is onder andere zeer geschikt voor bedrijven met een showroom, een productiehal, voor winkels, sportfaciliteiten, evenementenhallen, horecagelegenheden en hotels.

Online marketing bureau Michel Mostert kan je helpen bij het toevoegen van jouw onderneming aan Google Street View. Staat je bedrijf nog niet op Google Maps dan kan ik ook hiermee helpen. Mijn online marketing bureau voldoet aan de vereisten en wordt Google erkend als vertrouwde 360 graden fotograaf voor Google Street View en als een betrouwbare professional.

Prijzen 360 graden foto’s voor Google Street View

Voor het maken van 360 graden foto’s reken ik de onderstaande prijzen.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Your Text

Your Text

Basis

€ 325

Tot 10 foto's

Nabewerking

Foto's geschikt voor Facebook 

Street View Trusted fotograaf

Medium

€ 550

11 - 20 foto's

Nabewerking

Foto's geschikt voor Facebook 

Street View Trusted fotograaf

Groot

In overleg

20+ foto's

Nabewerking

Foto's geschikt voor Facebook 

Street View Trusted fotograaf

 

Prijzen zijn exclusief btw en eventuele reiskosten. Reiskosten tot 20 kilometer van Leerdam zijn inclusief. Een vrijblijvende offerte? Stuur een mailtje naar info@michelmostert.nl of neem contact op via 06 28554910.

Wil je jouw bedrijf presenteren via Google Street view?

Neem dan contact met me op. Nadat je contact met me heb opgenomen, en de offerte is goedgekeurd, maken we eerst een afspraak wanneer ik de 360 graden foto’s op locatie kan kom maken. Zijn de foto’s gemaakt dan bewerk ik ze indien nodig voor een nog mooier resultaat. Zijn de foto’s gereed dan publiceer ik ze voor je op Google Street View of indien gewenst is het ook mogelijk de foto’s zelf op Google Streetview te plaatsen.

Voorbeeld projecten Google Streetview fotografie in Google Maps:

Kringloop Leerdam

Flexplek Leerdam

Watertoren Lauwerhof Utrecht

Natuurgebied Recht van Ter Leede Leerdam

De Linge – Leerdam

Hofje Van Aerden