Met mijn online marketing bureau Michel Mostert help ik bedrijven in omgeving Vijfheerenlanden | Leerdam (Utrecht) om de online vindbaarheid van bedrijfswebsites en webshops te verbeteren.

Ik heb ervaring opgedaan met het verbeteren van de online vindbaarheid van verschillende (internationaal) opererende organisaties. Met zowel websites als webshops en in zowel B2C en B2B. Hierbij werk ik het liefst van strategie tot analyse om ervoor te zorgen dat we de juiste doelgroep bereiken op het juiste moment met de juiste boodschap.

Op mijn portfolio staan verschillende strategische plannen, functioneel ontwerpen voor websites en online marketing campagnes met zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media (Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube) en nieuwsbrieven. In zowel binnen- als buitenland. Daarnaast zet ik mijn uitgebreide kennis in om de gebruikerservaring op websites (CRO) te verbeteren. Om er zo voor te zorgen dat de bezoekers van je website ook de informatie vindt waar zij naar op zoek is.

Op zoek naar een online marketing bureau in omgeving Vijfheerenlanden | Leerdam (Utrecht)?

Wil je jouw bedrijf beter zichtbaar maken op het internet dan ben je bij online marketing bureau Michel Mostert aan het juiste adres. Met mijn online marketing bureau help ik je van strategie tot analyse persoonlijk en doelgericht om de online vindbaarheid van je organisatie te verbeteren.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.