Email marketing | nieuwsbrieven | marketing automationWil je regelmatig in beeld blijven bij bestaande klanten dan is email marketing nog altijd een veel gebruikt en effect online marketing kanaal. Het voordeel van het verzenden van een nieuwsbrief is dat de ontvanger de boodschap in hun mailbox ontvangen en kunnen lezen op het moment dat het hun best uitkomt.

Met email marketing is het daarnaast mogelijk verschillende statistieken bij te houden zodat je precies kan zien hoe vaak een nieuwsbrief wordt gelezen en waar je bezoekers wel of niet naar door klikken. Daarnaast kan je met een goed ingerichte nieuwsbrief ook nog eens het gedrag van je bezoekers op je website volgen.

Een nieuwsbrief is echter pas wat waard als hij ook wordt gelezen door de ontvanger. En de ontvanger overgaat tot actie. Hoe maak je een relevante  nieuwsbrief? En hoe zorg je ervoor dat mensen zich inschrijven voor je nieuwsbrief?

Denk je na over de inzet van Email marketing?

Wil je weten hoe je email marketing kan inzetten om regelmatig in beeld te blijven bij bestaande klant? Full service online marketing bureau Michel Mostert helpt je met een gepast advies van strategie tot analyse persoonlijk en doelgericht.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Veel gebruikte nieuwsbrief modules: